Udrea îl acuză pe Victor Ponta că trage chiulul de la serviciu: Așa făcea și când era ministru



Deputatul PMP Elena Udrea l-a acuzat pe premierul Victor ponta, în cadrul unei întâlniri a partidului la Târgu Mureș, că ”trage chiulul” de la serviciu.

Udrea este convinsă că îl poate învinge pe Ponta în orice confruntare politică", aceasta considerând că nici nu se pot compara. Fostul ministru îl acuză pe social-democrat că trăgea chiulul de la serviciu încă de când erau amândoi miniștrii în cabinetul Boc.

"E adevărat că pot să-l bat pe Victor Ponta în orice confruntare politică, pornind de la un argument simplu: nu ne putem compara. Victor Ponta nu a făcut nimic pentru ţara asta, deşi a fost ministru, odată cu mine, în primul cabinet Boc, în 2009. Şi atunci dânsul trăgea chiulul, nu venea la serviciu, să ştiţi, la şedinţele de guvern, domnul Ponta îşi lăsa o secretară de stat, o fină de-a lui, de prin Satu Mare, nu venea la serviciu, se ducea să joace baschet sau cine ştie ce făcea. Iar acum, vedeţi, vine la şedinţa de guvern doar între două reprize de baschet , spune două declaraţii de la masa guvernului şi apoi dispare, iarăşi, până seara, când apare la televiziune", a declarat Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Comentarii Facebook