Turiștii din Cluj reclamă în continuare bătaia de joc de la zborul Cluj - Barcelona, care a ajuns pe alt aeroport - VIDEO


Turiștii care au decolat spre Barcelona, în 17 august, cu zborul Wizz Air, continuă să descrie tratamentul complet nepotrivit al companiei. 

Oamenii trebuiau să aterizeze la Barcelona, dar s-au trezit în Valencia și au fost abandonați acolo, deși au primit promisiuni. 

Zburând cu compania wizz air ruta Cluj Napoca -Barcelona, în data de 17.08.2022 la ora 21:30 trebuia sa aterizam pe aeroportul din Barcelona, dar in urma unei furtuni s-a anunțat ca nu se poate ateriza pe aeroportul din Barcelona deoarece e închis din cauza furtunii. După 10 minute, după ce ne-am învârtit în aer am fost anuntati ca vom ateriza în Valencia.

După 20 de minute, am aterizat pe aeroportul din Valencia. Am stat mai mult de jumătate de ora in avion fara se ne spună nimeni nimic ce urmează. În cele din urmă ne-a zis doamna stewardesa că ne vom debarca și o sa trimita compania bus-uri pentru a fi transportati toți oamenii în Barcelona, ceea ce nu s a întâmplat.

După 3 ore de stat în aeroport n a venit nici măcar un reprezentant de la compania wizz air pentru a ne da lămuriri, iar în cele din urma fiecare s-a descurcat cum a putut pentru a ajunge în Barcelona”, relatează un turist.

Compania de zbor spune că siguranța pasagerilor este cea mai importantă.

Wizz Air confirmă că zborul W6 3405 de la Cluj-Napoca la Barcelona din 17 august a fost deviat către Valencia din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pasagerii afectați au fost informați cu privire la posibilitatea de a solicita, pe site-ul companiei aeriene, rambursarea cazării și a transportului. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor rămâne prioritatea noastră numărul unu”, au spus cei de la Wizz Air.

Comentarii Facebook