Zâmbetul ei a înduplecat îngerii! Scrisoarea unei clujence care a supraviețuit miraculos după un accident teribil - FOTO


O tânără care a supraviețuit ca prin minune unui accident podus în Gilău, în luna mai 2022, are din nou nevoie de ajutorul tuturor. Octavia Raluca trebuie să continue recuperarea și a vorbit public despre ceea ce i s-a întâmplat.

Accidentul meu, accidentul nostru

Scriu textul ăsta și nu stau așa cum aș vrea. Nu stau cu genunchii îndoiți și cu picioarele sub mine, îngrămădită pe canapea. În mine curg litri întregi de sânge de la zeci de oameni pe care nu cred că am să-i cunosc vreodată.

Am aflat că un accident de mașină nu vine doar cu prima izbitură, în cazul meu, o ciocnire aproape frontală, ci continui să nu ai controlul asupra ta, pentru mult timp după. 

Scriu textul ăsta pentru a răspunde la întrebarea - Ți-ai revenit? Nu, nu mi-am revenit, dar nici nu vreau să revin la cea care eram acum 3 luni, când tot ce era în mine, era doar al meu. Și ca să răspund la întrebarea - Ce să fac pentru tine? Nu vreau să faceți nimic pentru mine, doar să fiți acolo pentru că și voi aveți nevoie de compania mea, nu doar pentru că vă imaginați chestiile prin care trec, și de care credeți că aș avea nevoie. Atunci când am nevoie, cer. 

Scriu, pentru că altfel nu pot să scap de felul în care îmi răsună toate astea în minte. Scriu ca să fim cu toții conștienți de ele. Scriu pentru că empatia e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face, dar vine doar după ce suntem conștienți. Și mai ales, scriu textul ăsta pentru că încă sunt”, a relatat Octavia Raluca, supraviețuitoarea teribilului accident.

Clujeanca a trecut prin confruntarea vieții în 19 mai 2022.

Mașina pe care o conducea a lovit o autocisternă, în localitatea Căpușu Mare, județul Cluj.

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Detașamentul 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești au intervenit pentru a descarcera și pentru a acorda asistență medicală de urgență persoanelor implicate într-un grav accident rutier, produs pe raza localității Căpușu Mare. Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit în urma accidentului rutier, iar la fața locului au găsit un autoturism avariat, în care se afla încarcerată o tânără în stare gravă, precum și o autocisternă răsturnată. Aceasta din urmă transporta ulei industrial de bază, iar scurgerile au necesitat asigurarea măsurilor de protecție și prevenire a incendiilor”, anunța atunci ISU Cluj.

Mai mult moartă decât vie, Octavia Raluca a fost preluată și dusă la spital. 

Un autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția municipiului Oradea ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontal cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Dâmbovița, care s-a răsturnat ulterior impactului. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat rezultat negativ”, a anunțat atunci și IPJ Cluj. 

Și cunoscutul filantrop Ștefan Mandachi a sărit să o ajute pe clujeancă.

Comentarii Facebook