Tudor Ștefan Cîrje trimis în judecată, după accidentul mortal din Florești. Familia cerere despăgubiri ASTRONOMICE


Tudor Ștefan Cîrje, autorul accidentului care a avut loc în luna ianuarie, în Florești, soldat cu moartea studentei Gabriela Rîpan, a fost trimis în judecată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au terminat cercetările și au dispus trimiterea în jduecată a lui Cîrjă sub acuzația de ucidere din culpă. 

Familia tinerei s-a constituit parte civilă și solicită despăgubiri în valoare de 1,7 milioane euro, scrie clujust.ro.

Din perspectiva laturii subiective, inculpatul a săvârșit fapta din culpă cu prevedere, el putând prevedea posibilitatea producerii unui accident rutier, dar a socotit fără temei că acest lucru nu se va întâmpla”, spun procurorii.

Accidentul care a zguduit opinia publică din Cluj a avut loc în 21 ianuarie 2019. Tudor Ștefan Cîrje conducea cu viteză Mercedesul de lux aparținând studentei care a murit. El a făcut o depășire neregulamentară, fără a ține cont că drumul era înghețat, a ieșit de pe drum și s-a lovit de un stâlp de oțel. Studenta Gabriela Rîpan a murit pe loc, iar Cîrjă a fost aruncat din mașină, având piciorul distrus. 

Tatăl tinerei cere în instanță de la asiguratorul de răspundere civilă City Insurance suma de 500.000 euro, la fel ca și mama și fratele tinerei decedate. Bunica acesteia solicită despăgubiri în valoare de 200.000 de euro, mai scrie Clujust.ro.

Suferința prin care a trecut și Tudor Ștefan Cârjă este uriașă. Un picior i-a fost amputat, nemaiputând fi salvat.

f4731915f7bb13a34754ad89255709b5.jpg

Comentarii Facebook