Trei tentative eșuare de decolare ale unei aeronave WizzAir, de pe Aeroportul din Cluj


Probleme la cursa Cluj-Napoca - Dortmund, de joi dimineața, de la ora 07.45, care a întârziat ore în șir, din cauza unor decolări eșuate.

Astfel, pasagerii care intenţionau să zboare spre Dortmund , cu o cursă de linie Wizz Air au avut parte de o surpriză neplăcută, din cauza faptului că avionul în care au fost îmbarcaţi a încercat de trei ori să decoleze, însă de fiecare dată piloţii au fost nevoiţi să renunţe. 

Ne-au spus că sunt ceva erori, că e o problemă minoră, dar că nu riscă. Procedura l-a obligat pe pilot să rămână la sol. Au încercat de trei ori, dar degeaba. Acum, ar fi trebuit deja să aterizăm la Dortmund. De câteva minute am fost informaţi că se va schimba avionul şi că vom pleca azi spre Germania, dar încă nu ştim detalii”, a afirmat un pasager, potrivit adevarul.ro. 

Cursa aerienă a plecat, într-un final, de la Cluj spre Dortmund, cu o întârziere de trei orei, după ce compania Wizz Air a reuşit să aducă o altă aeronavă. 

Avionul a ieșit de două ori pe pistă și de fiecare deată s-a întors, fiind vorba de probleme tehnice. În cele din urmă a venit un alt avion care a efectuat cursa, anunță oficialii Aeroportului Internațional Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook