Joi 25 Februarie

Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină. 7 metode care chiar funcționează


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină. Vremea rece din această perioadă crează adevărate probleme șoferilor. Asta pentru că în fiecare dimineață trebuie să apeleze la un proces de dezghețare a geamurilor mașinii. Nu vorbim despre o metodă complicată, însă există câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont, mai ales dacă trebuie să porniți la drum, la primele ore ale dimineții. Astel că, vă prezentăm mai jos , câteva metode care chiar funcționează.


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină


Pentru a rezolva problema rapid și fără prea mulți nervi, faceți procedura din timp, asta în cazul în care nu vă doriți să întârziați la locul de muncă.


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină.  Acoperă parbrizul pe timpul nopții


Poți face acest lucru cu o bucată de carton, un prosop sau un cerșaf împăturit. Te poți ajuta de ștergătoare și o altă greutate asupra mașinii. Chiar dacă dimineața veți găsi un strat subțire de gheață pe parbriz, acesta poate dispărea cu ajutorul sistemului de climatizare pentru dezghețare.


De asemenea, poți pune pungi peste oglinzile laterale, pe care să le prinzi cu un elastic de cauciuc. De altfel, trebuie să știți că există și învelitoare magnetice profesionale care previn formarea gheții pe parbriz.


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină.  Dezghețarea geamurilor cu soluții din comerț


În cazul în care nu vreți să acoperiți parbrizul, puteți aplica seara o soluție pentru a preveni formarea gheții. Există și soluții pe care le puteți folosi dimineața pentru a îndepărta mult mai ușor gheața formată cu racleta.


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină.  Dezghețarea geamurilor mașinii cu soluții făcute în casă


Umpleți un pulverizator cu alcool izopropilic și câteva picături de detergent de vase. Pulverizați soluția pe parbrizul înghețat și în 1-2 minute gheața o să se înmoaie și o veți putea îndepărta ușor cu racleta. este foarte simplu de preparat și puteți face asta rapid.


De asemenea, puteți folosi o soluție din trei părți oțet distilat și o parte apă, care are efect de curățare și prevenire a formării gheții.


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină.  Pornește mașina din casă


Aceasta este una dintre cele mai comode opțiuni, însă una costisitoare. Puteți porni mașina din telecomandă, cu doar câteva minute înainte să ieșiți din casă. O astfel de telecomandă poate ajunge la câteva sute de dolari, însă este destul de eficientă, în cazul în care timpul vostru este limitat.


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină.  Faruri înghețate


Pentru farurile înghețate există metode la îndemâna oricui. Una dintre ele este cea cu ceară. Curățați farurile și lăsați-le să se usuce, apoi aplicați un strat subțire de ceară. Aceasta va împiedica acumularea umezelii. Trebuie să știți că această protecție durează câteva săptămâni.


Trucuri pentru dezghețarea geamurilor de la mașină.  Autovehiculul este blocat în zăpadă

Dacă plecați la drum, trebuie să aveți neapărat în mașină un sac de nisip. Acesta vă va ajuta în cazul în care mașina rămâne blocată în zăpadă sau patinează. Presărați nisip în dreptul anvelopelor și încercați să mișcați mașina. De asemenea, vă puteți ajuta de covorașele de la mașină. Le puneți pneuri, iar acestea vă vor ajuta să înaintați.


Comentarii Facebook