Miercuri 24 Aprilie

Troleibuz șicanat în Someșeni de un șofer tupeist. Scena s-a terminat cu scandal. Cine are dreptate? - VIDEO


Un șofer a șicanat un troleibuz care circulă pe linia 5, în cartierul Someșeni, în cursul serii de miercuri, 14 octombrie. Conducătorul mijlocului de transport susține că a semnalizat că vrea să iasă din stație, dar șoferul autoturismului nu i-a permis acest lucru. 

Șoferul autoturismului a acuzat și el că troleibuzul i-a ieșit în față și l-a forțat să intre pe contrasens. Pentru a se răzbuna s-a pus în fața mijlocului de transport în comun, care a oprit și a urmat cearta pe care o puteți vedea în VIDEO. ”Șoferul autobuzului a semnalizat și soferul mașini s-a băgat în fata troleibuzului și a început sa facă figuri”, ne-a spus un martor.

Șoferul troleibuzului i-a reproșat că semnalizează de mai multe secunde pentru a ieși din stație, așa că putea să îl vadă. ”Ești filmat și mâine ajungi la poliție”, a mai spus acesta. 

După un schimb de replici și injurii, șoferul din AUDI s-a urcat la volan și a șicanat mijlocul de transport în comun, mergând cu viteză redusă, așa cum puteți vedea la finalul materialului VIDEO.

Comentarii Facebook