Troiță dedicată Eroilor militari dezvelită la Regimentul 50 Rachete Antiaeriene ”Andrei Mureșianu” Florești


Un eveniment festiv a avut loc marți, 7 iulie, la Regimentul 50 Rachete Antiaeriene Andrei Mureșianu Florești, unde mitropolitul Clujului a dezvenit o troiță dedicată Eroilor militari căzuți la datorie.

Regimentul 50 Rachete Antiaeriene Andrei Mureșianu Florești a dezvelit în cadru festiv o troiță dedicată Eroilor militari și nu numai, căzuți la datorie. La eveniment au spus Prezent! însuși comandantul Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”, General-maior dr. Dorin Blaiu, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, col. Sebastian-Florin Cliţan, primarul comunei Florești, Horia Șulea și, evident, comandantul Regimentului 50 Rachete Antiaeriene Andrei Mureșianu Florești, colonel Ioan Munteanu. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Avem nevoie și de asemenea momente care să ne readucă aminte că suntem români cu credință, cu valori și cu principii. Armata și Biserica sunt și vor rămâne piloni de bază ai fundației pe care se sprijină și se clădește continuu națiunea română”, a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Comentarii Facebook