Tribunalul Cluj, decizie de ultimă oră în scandalul de adulter în care a fost implicat Ciprin Marica: „Dispunere de urgență”


Avocații Anei Muntean, femeia alături de care Ciprian Marica a fost prins în flagrant la un hotel din Cluj, au cerut ca filmarea publicată de soțul înșelat să fie eradicată din mediul online. Și au avut câștig de cauză.

Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (...) până la soluționarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca  (…) a articolelor și a postărilor în întregimea lor, precum și a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viața privată/intimă a reclamantei.

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viața privată prin interzicerea pârâților să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la soluționarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Marica și Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte.

Întâmplarea s-a petrecut în vara lui 2019, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean e acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. Filmarea a fost publicată în primăvara anului precedent.


Comentarii Facebook