Tribunalul Cluj a emis mandatul de arestare pe numele lui Tripon și Marc


Tribunalul Cluj a admis, miercuri, recursul procurorilor pentru arestarea preventivă a interlopilor Tripon Ionuț și Marc Rareș, doi interlopi implicați în mai multe scandaluri.

În baza art. 38515 pct. 2 lit. d din Codul de procedură penală admite recursul declarat de către PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CLUJ-NAPOCA împotriva Încheierii penale nr.85/C/A/27.08.2013 a Judecătoriei Cluj-Napoca, pe care o casează în întregime şi rejudecând cauza: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca de arestare preventivă a inculpaţilor T. I. V. şi M. R. C. şi în consecinţă: În baza art.149 ind.1 C.pr.pen. , art. 143 C.pr.pen. rap. la art. 148 lit. f C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpaţilor : - T.I. V.- - M. R. C. - - pe o durată de câte 29 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”, se arată pe site-ul Ministerului Justiției.

În luna august, judecătorul Octavian Chirilă de la Judecătoria Cluj Napoca a respins, în mod inexplicabil, solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, de a-i aresta pe cei dou interlopi clujeni.

 

Procurorii au solicitat arestarea în lipsă a celor doi tineri sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi vătămăare corporală gravă, Marc şi Tripon sunt acuzaţi că l-au bătut în faţa discotecii Alegria, pe Alexandru Moldovan şi i-au provocat acestuia multiple fracturi de mandibulă.

Comentarii Facebook