Trenuri blocate în Apahida, din cauza grevei de la CFR Călători

 

Mai multe trenuri sunt oprite în gările din județul Cluj, de la ora 7.00, o dată cu declanșarea grevei generale de la CFR Călători.

 

Conform informațiilor furnizate de un cititor Știri de Cluj, sunt trei trenuri blocate în Apahida. ”Au oprit și nu mai vor să pornească pentru că nu și-au primit salariile. Asta ne-a transmis conductorul. Ce mă interesează pe mine? Eu am plătit biletul și nu pot să ajung la destinație. Voi merge de acum cu microbuzul”, ne-a transmis telefonic un bărbat, blocat într-un tren din Apahida.

 

Directorul CFR Călători Cluj, Vasile Secară, nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii în legătură cu numărul trenurilor blocate din cauza grevei.

 

Liderul Sindicatului Libertatea din cadrul Regionalei CFR Cluj, Grigore Mare, a declarat că greva a fost declanșată la nivel național, deoarece angajații nu și-au primit integral salariile pe luna decembrie.

 

GREVĂ la CFR Călători. Angajaţii au întrerupt munca pentru că nu şi-au primit salariile pe decembrie

 

Dacă aveți informații despre trenuri blocate, puteți scrie pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook