Miercuri 4 August

Trei tineri din Florești, reținuți după ce au spart mai multe mașini din Cluj-Napoca


În nopatea de 10 spre 11 și 14 spre 15 mai, trei tineri de 16, 17, respectiv 18 ani, au forțat sistemul de închidere a 5 mașini din oraș, au reușit să le deschidă și au furat mai multe bunuri precum becuri, ochelari de soare și spray iritant lacrimogen. Valoarea totală a acestor bunuri ar fi de 2.400 de lei.

Ulterior, la data de 15 mai a.c., în jurul orei 20.20, în timp ce se aflau într-un parc din cartierul Mănăştur, cei doi ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen într-o zonă în care se aflau mai multe persoane, tulburând ordinea şi liniştea publică. 

În urma probatorului administrat, faţă de cei doi tineri de 16, respectiv 18 ani a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive. 

Totodată, faţă de tânărul de 17 ani, activităţile de urmărire penală sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, acesta fiind cercetat în stare de libertate”, transmite IPJ Cluj.


Comentarii Facebook