Trei suceveni care au venit la Cluj pentru a zbura la muncă în Germania s-au ales cu dosar penal


Trei persoane din județul Suceava sunt cercetate acum de procurori, după ce au părăsit zona de carantină instituită asupra municipiului şi localităţilor limitrofe şi au venit la Aeroportul din Cluj-Napoca pentru a merge la muncă în Germania.  

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, citat de news.ro, în data de 11 aprilie, a fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărcinirea combaterii bolilor pe numele a trei persoane. 

Acestea au părăsit fără acordul autorităţilor, zona de carantină instituită asupra municipiului Suceava şi a comunelor limitrofe şi s-au deplasat la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca pentru a se îmbarca în una dintre cursele charter cu destinaţia Germania pentru a presta muncă sezonieră în agricultură. Cei trei au fost depistaţi de poliţişti în parcarea aeroportului. 

Cele trei persoane au fost preluate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj şi transportate în zone de carantinare din judeţul Suceava. 

Un adevărat scandal a izbucnit la Aeroportul din Cluj-Napoca, după ce aproximativ 1.800 de persoane s-au înghesuit, joi, pentru a se îmbarca în curse charter cu care să plece la muncă în Germania.


Comentarii Facebook