Trei șoferi prinși la volan fără permis într-o singură zi


Polițiștii clujeni au depistat, miercuri, trei conducători auto care se aflau la volan deși nu dețineau permise de conducere.

Astfel, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 10.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au identificat un bărbat de 31 de ani din comuna Negrileşti, judeţul Bistriţa- Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe d.N. 17, pe raza localităţii Cuzdrioara, judeţul Cluj deşi nu deţine permis de conducere.

Tot în data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Compartimentului Rutier Huedin au identificat un bărbat de 35 de ani din oraşul Huedin, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului din municipiul Dej, deşi are permisul de conducere anulat.

De asemenea,  în jurul orei 20.20, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat o femeie de 33 de ani din comuna Iara, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 85, pe raza localităţii Băişoara, judeţul Cluj, deşi nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook