Trei persoane rănite grav într-un accident în Feleacu! Un șofer a întors mașina fără să se asigure



Un accident rutier soldat cu trei victime a avut loc vineri după-amiaza, în jurul orei 16.10, pe DN1-E60, pe raza comunei Feleacu, sat Valcele.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 42 ani, din municipiul Câmpia-Turzii, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1-E60, pe raza comunei Feleacu, sat Vâlcele, judeţul Cluj, în afara localităţii, din direcţia Cluj-Napoca spre Turda, a efectuat o manevra de intoarcere fara a se asigura corespunzător, prin loc nepermis, intrand astfel în coliziune cu un alt autovehicul.

Cel de al doilea autovehiculul era condus regulamentar în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 34 ani, din municipiul Turda.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a 3 persoane: conducătorul auto de 42 ani, o femeie de 35 ani care se afla în autovehiculul condus de acesta, precum şi a unui bărbat de 56 ani, care se afla în cel de-al doilea autovehicul.

În intervalul orar 16:10-17:20, din cauza accidentului, traficul rutier la locul producerii s-a desfăşurat pe câte o bandă de circulaţie a fiecărui sens, iar pentru circa 30 de minute traficul rutier a fost blocat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook