Trei înșelăciuni prin metoda ”Accidentul” la Cluj-Napoca. Escrocul e căutat FOTO/VIDEO


Poliţiştii clujeni fac un apel public pentru identificarea unei persoane bănuite de comiterea unor înșelăciuni prin metoda “Accidentul”. 

Astfel,  în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Cluj-Napoca s-au înregistrat 3 înșelăciuni prin metoda ,,accidentul”, două în forma tentativei, iar una în formă consumată.

Conform oameilor legii, persoanele vătămate sunt femei în vârstă (67-71 de ani, din Cluj Napoca). Intr-un singur caz au fost dați bani, respectiv 2.000 de euro, bani care ar fi fost necesari pentru o ,,interventie chirurgicală”.  Va rugam sa ne sprijiniti in transmiterea unui semnal de alarma cu privire la aceste inselaciuni, care, in pofida mediatizarii intense, continua sa se inregistreze. Multumesc

Polițiștii de investigații criminale desfășoară activități pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate în comiterea acestui gen de fapte!

Cei care pot oferi detalii despre persoana din imagini, bănuită de implicare în comiterea faptelor de înșelăciune, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112, pentru a veni în sprijinul polițiștilor!


Comentarii Facebook