Trei infractori, dați în urmărire generală, prinși la Cluj într-o singură zi



Polițiștii clujeni au depistat, joi, trei bărbați, dați în urmărire națională și internațională, pentru executarea unor pedepse.

La data de 2 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate naţionale sau europene de arestare ori de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi pentru identificarea persoanelor care se sustrag urmării penale sau sunt dispărute”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, în jurul orei 08:30, poliţiştii au depistat în comuna Apahida, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional şi internaţional. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile maghiare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă faţă de un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta era dat în urmărire pentru a executa 30 de zile de arest preventiv, conform mandatalui emis de Judecătoria Cluj-Napoca, pentru comiterea de infracţiuni cu violenţă.

În jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat pe raza comunei Iara, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Ceanu Mare, pe numele căruia Judecătoria Turda a emis mandat de executare a pedepsei. Bărbatul era condamanat la 3 ani de închisoare pentru inșelăciune.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Gherla. Faţă de bărbatul de 34 de ani, în urma confirmării mandatului european de arestare, instanţa a luat măsura controlului judiciar, iar bărbatul de 30 de ani a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Comentarii Facebook