Trei hoti de ATV - uri din Maramures, prinsi in flagrant de politisti in Gherla - VIDEO

Trei tineri din Maramures au fost prinsi in flagrant de politistii clujeni in timp ce transportau un ATV furat din Floresti. Anchetatorii au stabilit ca cei trei au mai sustras de la inceputul lunii alte doua ATV -uri tot din judetul Cluj.

In 9 februarie, G. Ilie Ciprian, de 27 de ani, D. Gheorghe Adrian, de 20 de ani, si T. Raul Gabriel, toti trei din localitatea Borsa, judetul Maramures, au inchiriat o autoutilitara si s-au deplasat in comuna Floresti de unde au sustras un ATV, din curtea unui localnic. La intoarcere spre Maramures, in Gherla, cei trei au avut surpriza sa dea de un blocaj in trafic facut de politisti, care aveau informatii clare in legatura cu activitatea acestora.

In urma anchetei, politistii au stabilit ca cei trei au mai furat si alte ATV - uri din comunele Floresti si Feleacu, in perioada 3 - 5 februarie.

Politistii clujeni au mers pe fir si au recuperat 4 ATV - urile furat, care se gaseau in Satu Mare, trei sustrase din judetul Cluj si unul din Bistrita Nasaud. Valoarea totala a acestora este de 220 de mii de lei.

Cei trei au fost retinuti si au primit mandata de arestare pe 29 de zile pentru furt calificat.

Comentarii Facebook