Trei bărbați au furat seiful dintr-o sală de jocuri de noroc din Gilău - FOTO


Marți, 30 martie, polițiștii au percheziționat casele a doi bărbați de 25, respectiv 26 de ani, din comuna Florești, care erau bănuiți de furt calificat.

Au dat spargere la o sală de jocuri de noroc

În noaptea de 24 spre 25 martie, cei doi au dat spargere la o sală de jocuri de noroc din localitatea Gilău, de unde au furat un seif, care conținea suma de aproximativ 18.000 de lei.

În urma perchezițiilor, a fost găsit seiful, suma de 7.260 de lei și 100 de euro, astfel că prejudiciul a fost recuperat parțial.

2.jpeg

1.jpg

Cei doi nu au acționat singuri

Totodată, în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că în activitate infracțională, alături de cei doi, ar fi participat un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Florești, față de acesta fiind extinsă urmărirea penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat. 

Față de cei trei a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Huedin, în vederea dispunerii altor măsuri preventive”, a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook