Joi 23 Septembrie

Transportul public, restricționat în Cluj-Napoca după ora 20?Dan Tarcea a vorbit despre circulația autobuzelor CTP după ora 20:00, în contextul noilor restricții din Cluj-Napoca.

Odată cu depășirea ratei de incidență de 7,5 la mia de locuitori, în Cluj-Napoca se vor aplica restricții de circulație după ora 20:00. Deși acest lucru se întâmpla deja în zilele de weekend ( de vineri până duminică) din cauza depășirii pragului de 4,5 la mie, acum, cel mai probabil, se vor aplica și pe parcursul săptămânii.

Din această cauză, transportul public va fi redus după ora 20:00. Ce a spus viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, despre transportul public în această perioadă:

„Suntem în analiză, logic ar fi să se reducă transportul public după ora 20. Trebuie să respectăm legile naționale, dacă ne plac sau nu. Vom discuta să avem o frecvență mai redusă; nu va fi restricționare totală, întrucât sunt oameni care merg la spitale sau alte direcții. Azi vom decide exact”, a spus viceprimarul Dan Tarcea, la Realitatea FM.

Comentarii Facebook