Transport de noapte la Untold. Cât costă și de unde se iau bilete / carduri

 

Compania de Transport Călători Cluj-Napoca anunță că pentru Untold va fi asigurat și transport de noapte.

 

În perioada 04.08 - 07.08.2016 (intre orele 23:00–5:00) CTP va asigura transport de noapte in regim de curse speciale, pe urmatoarele trasee:

 

- linia 6 de troleibuze:str. A. Vlaicu – str. Bucium;

- linia 25 de troleibuze:str. Unirii – str. Bucium;

- linia 30 de autobuze:B-dul 1 Decembrie 1918 – str. A. Vlaicu;

- linia 46 de autobuze:Cart. Zorilor – P-ta M. Viteazul;

- linia M26 de autobuze:Floresti Cetate – P-ta 14 Iulie.

 

In intervalul 23:00 - 04:00 frecventa pe liniile 6, 30, 46 va fi de aprox. 30 minute iar pe linia 25 de 15 min. Intre orele 04:00 – 05:00 frecventa va fi de 8-10 minute. Linia M26 de autobuze Floresti Cetate – P-ta 14 Iulie va circula din ora in ora. In functie de gradul de incarcare al mijloacelor de transport in comun, va fi suplimentat numarul autovehiculelor.

 

In jurul orei 04:00 cand se estimeaza terminarea spectacolelor, mijloacele de transport de pe liniile 6 si 25 vor astepta imbarcarea calatorilor in statiile Memorandumului, Spitalul de copii si Agronomia pe ambele directii de mers (Marasti si Manastur) iar pentru linia M26 in statia Sala Sporturilor.

 

Pe perioada Festivalului Untold, tonetele de vanzare bilete si abonamente de pe strada Memorandumului si  Motilor (Spitalul de copii si Agronomia) vor functiona non stop.  

 

Detalii despre prețul biletelor și a cardurilor de călătorie:

 

1. Biletul de noapte, 1 calatorie, pret 3 lei, se achizitioneaza de la :

-conducatorul auto,

-personalul de control din statii,

-tonetele de vanzare bilete

-de la TVM-uri ( Apasati pe ecran butonul virtual “ Alege bilete”. Din ecranul urmator selectati butonul „Zona2 / Noapte”.  Incrementati de la butonul “+” numarul de bilete dorit. ).

 

2. Abonament pe toate liniile 1 zi, pret 12 lei, se achizitioneaza de la tonete.

 

3. Card nenominal*, pe toate liniile, 1 zi, pret 13 lei, se achizitioneaza de la Automate ( „ Cumpara card”. Apoi apasati butonul „Abonamente” iar in ecranul urmator selectati butonul „Cluj-Napoca”  si „Zilnic”. Dupa afisarea denumirii si pretului in partea de jos a ecranului apasati butonul „Continua”. ) - * Cardul nenominal costa 3 lei si se plateste suplimentar fata de pretul titlului de calatorie

4. Abonament pe toate liniile, 3 zile, pret 20 lei, se achizitioneaza de la tonete.

5. Abonament pe toate liniile, 1 saptamana, pret 41 lei,  se achizitioneaza de la tonete.

 

Comentarii Facebook