Transilvania s-a indragostit de Roxette! 22.000 de fani la concertul de pe Cluj Arena - OFICIAL FOTO


Concertul trupei Roxette a adunat 22.000 de fani pe Cluj Arena, anunță organizatorii.

Seara a fost deschisa de concertul celor de la Les Elephants Bizarres, trupa incalzind atmosfera pentru fanii adunati in numar foarte mare inca de la deschiderea portilor. A urmat Grimus, reprezentantii Clujului alesi sa cante in deschiderea concertului Roxette, acestia animand publicul care a fredonat alaturi de ei piesele cele mai cunoscute ale trupei.

Putin dupa ora 21.00, pe scena au urcat Marie si Per, in aplauzele frenetice ale celor peste 22.000 de fani stransi pe Cluj Arena. Pe parcursul serii publicul a cantat alaturi de Roxette hit-uri precum ”Dressed For Success”, ”Sleeping In My Car”, ”How Do You Do”, ”Dangerous” sau ”Joyride”, reactia fanilor stransi pe stadion impresionandu-i pe cei doi membri ai trupei. Marie si Per au comunicat permanent cu publicul clujean, atmosfera creata transformand seara intr-un moment de neuitat, atat pentru fani, cat si pentru trupa, care dupa concert a postat pe pagina oficiala de Facebook numeroase clipuri, fotografii si mesaje de multumire.

Turneul de anul acesta al duo-ului suedez, parte a Neverending Tour, cuprinde peste 60 de show-uri, Cluj-Napoca fiind inclus in lista dupa ce Roxette a promis anul trecut sa se intoarca in Romania, dupa concertul de la Bucuresti.

Inainte de show-ul de joi seara, membrii trupei s-au plimbat prin Cluj-Napoca, admirand arhitectura orasului.

 

Roxette a CUCERIT Clujul! Cum aplaudă 20.000 de oameni pe hit -ul ”How do you do!” VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Alina Todea

Comentarii Facebook