Miercuri 17 Aprilie

Traian Berbeceanu, mesaj de susținere a lui Cristi Danileț: A apărat justiția împotriva PSD


Fostul polițist Traian Berbeceanu, unul dintre cei mai cunoscuți din România, i-a luat apărarea judecătorului clujean Cristi Danileț, exclus din magistratură pentru câteva clipuri postate pe TikTok, în care apare tăind iarba sau curățind piscina. 

Îl cunosc doar din spațiul public, nu am avut bucuria și onoarea să îl întâlnesc! 

Dar, când mă gândesc la domnul judecător Cristi Danileț nu pot să nu îmi amintesc că în perioada 2017-2018, alături de organizațiile profesionale ale magistraților români, a protestat împotriva modificărilor legilor justiției de către PSD. 

Mi-l amintesc pe judecătorul Cristi Danileț cum, în perioada extrem de grea a stării de urgență din cursul anului trecut, în timpul său  liber, a fost total implicat și dedicat, alături de zeci de voluntari, în atragerea de donații, în achiziția de materiale și în producția de măști și viziere de protecție pentru miile de cadrele medicale medici , asistente și infirmiere care luptau în linia întâi împotriva pandemiei! Intr-o perioadă cumplită în care materialele de protecție se găseau cu mare greutate! 

L-am văzut pe  judecătorul Cristi Danileț implicat total, tot în timpul său liber, în educația juridică a copiilor și tinerilor. La inițiativa acestuia în foarte multe școli Educația Juridică a devenit disciplină opțională, domnul judecător asigurând și suportul de curs pentru aceasta. 

Aaaaa, am mai văzut că iubește sportul, natura, cărțile și rock-ul, dar și asta mi-a plăcut! 

La mulți ani fericiți,  domnule judecător!”, a scris Berbeceanu. 

Comentarii Facebook