Tragic! O tânără de 17 ani din Alba a murit după ce i s-a făcut rău în sala de fitness. Fata se pregătea pentru admitere la Cluj


Tragedie de neimaginat pentru o familie din Alba Iulia! O adolescentă a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la o sală de fitness din municipiu.

Flavia a început să se simtă rău în timp ce efectua un exerciţiu, apoi a intrat în stop cardiorespirator. Echipajul medical deplasat la faţa locului nu a reuşit să o resusciteze, fiind declarat decesul acesteia.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au precizat că în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauză a murit tânăra. Tânăra era elevă în clasa a XI-a a Colegiului ”HCC” din Alba Iulia.

Flavia învăța pentru admitere la Cluj şi voia să îşi ia permisul auto anul viitor

Flavia era o elevă silitoare, mare iubitoare de sport, care se pregătea să meargă la facultate la Cluj. Soarta însă a avut alte planuri cu ea, scrie Antena 3 CNN.

Adolescenta care era ştiută ca mare iubitoare de sport, fostă înotătoare de performanţă, a mers la o sală de fitness din oraş. A făcut câteva exerciții cu o bară fără greutăţi, care cântărea în jur de 20 de kg, iar la un moment dat a zis că nu mai poate să respire. A căzut din picioare şi toţi au sărit să o ajute. Chiar patronul sălii de fitness a sunat la 112 şi a venit Ambulanţa. Din păcate era deja în stop cardio-respirator. 

Fata silitoare şi zâmbitoare, voluntar la Crucea Roşie şi Cercetaşii României, care se pregătea de admitere la facultate în Cluj şi planifica să-și ia permisul auto anul viitor, i-a lăsat pe toţi în stare de şoc. Acum e la Institutul Medico Legal, iar mâine va fi depusă la capela cimitirului din oraş, notează sursa citată.

Comentarii Facebook