Tragedie în Cluj: Un șef de tren de la CFR Călători Dej a decedat subit/ Ieșise recent din tură: ”Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul”


Tragedie în Cluj: Șef tren Hitian Sabin a decedat subit


Comunitatea feroviară din Cluj este în doliu după ce unul dintre membrii săi, șeful de tren Hitian Sabin, a decedat subit. Hitian Sabin, angajat al CFR Dej Călători, a fost găsit fără suflare sâmbătă în jurul orei 14:20, după ce intrase la odihnă la ora 7:26.

Cauza exactă a decesului rămâne deocamdată necunoscută, însă se speculează că ar putea fi legată de oboseală și stres. 

Din declarațiile colegilor, se pare că incidentul a declanșat o serie de investigații, implicând poliția, procuratura și echipa de criminalistică, creând o atmosferă de panică și stres în rândul angajaților CFR. În plus, un revizor trimis să colecteze declarații a fost perceput ca insensibil, contribuind la tensiunea și nemulțumirea deja prezente.

”Astăzi s-a mai stins un CFR-ist la datorie ,șef tren HITIAN SABIN comanda Dej Călători.A murit în somn în timpul  programului de odihna A murit probabil din cauza ca nu era deloc obosit,ca nu era deloc stresat ,că  poate chiar nici nu a mâncat (pentru că nu i-a rămas  în urmă  nimic de mâncare și nici când  a sosit nu s-a așezat la masă).A intrat la odihna la ora  7 26 și la 14 20 s-a declarat decesul .Și ca și cum nu era deajuns panica,frica,stresul,politia,procuratura,criminalistica mai vine și revizorasul căruia  i s-a atribuit o pălărie cu 5 numere mai mare , să ia declarații probabil mâine  se ducea la pește  sau luni nu i se  mai legau ideile și se mai și ofensează ca nu sunt de acord cu ideea dumnealui, ce mai contează un om în minus.  Murim ca proștii. iar șefimea își freacă mâinile  când își  văd fluturașii de salariu.Mi-a rămas  pe retină  ce tălpi  muncite avea săracul.  Dumnezeu sa te ierte OM nevinovat”, a transmis una dintre colege.

Moartea lui Hitian Sabin scoate în evidență condițiile dificile de muncă ale personalului feroviar și subliniază nevoia urgentă de îmbunătățiri în gestionarea sănătății și bunăstării angajaților. Colegii săi sunt profund afectați, amintindu-și de el ca de un om muncitor și dedicat.

”Moartea a venit pe neașteptate, lăsând în urmă o durere imensă în inimile noastre. Drum lin, suflet bun! Vei rămâne mereu în amintirile noastre și în poveștile pe care le-ai împărtășit cu atâta dragoste despre trenuri și călătorii. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a adăugat cumnatul lui Hitian Sabin

Comunitatea feroviară își exprimă condoleanțele față de familia și apropiații lui Hitian Sabin, un om dedicat meseriei sale, plecat prea devreme dintre noi.

Comentarii Facebook