Duminica 28 Aprilie

Tragedie în Cluj! O femeie a căzut de la înălțime, de pe un bloc din Mănăștur


O femeie în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, a căzut de la înălțime, de pe un bloc din Mănăștur, în urmă cu puține momente.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați pentru a interveni cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime, de pe un bloc de locuințe, situat pe Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca. 

Forțele au ajuns la fața locului, însă femeia prezintă afecțiuni incompatibile cu viața”, transmite ISU Cluj.

„Azi, 13 noiembrie, în jurul orei 10.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut de la înalțime, dintr-un imobil situat pe strada Calea Florești din municipiu. Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acesteia”, anunță IPJ Cluj.

În baza celor sesizate, polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea identității femeii și tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Citește și: Polițiștii au stabilit identitatea femeii care a căzut de pe West City Tower, în Mănăștur. Clujeanca avea 49 de ani: „Nu are pe nimeni”

Comentarii Facebook