Tragedie de proporții! Mașină căzută în lacul de la Someșul Cald - VIDEO


ISU Cluj a anunțat că marți seara, în jurul orei 22.00, o mașină a căzut în Tarnița. ”Posibil autoturism căzut în Lacul Tarnita”, au precizat cei de la ISU Cluj, marți seara, în jurul orei 23:08.

Filmare de pe fundul lacului Someșul Cald, cu mașina care a plonjat. Este un SCENARIU sumbru - VIDEO

Mașina ar fi căzut de fapt în lacul Someșul Rece

Ulterior, pompierii au oferit mai multe informații, spunând că incidentul a avut loc în apropiere, în lacul de la Someșul Cald: ”S-a intervenit la solicitarea polițiștilor care au identificat în zona Barajului Someșul Cald mai multe indicii, conform cărora ar fi căzut un autoturism în apă. S-a intervine la fața locului cu două echipaje și o barcă de salvare-căutare, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, pentru a verifica dacă se adeverește situația și pentru a determina locul sau zonele de unde se pot începe acțiunile de căutare”, au mai spus cei de la ISU Cluj.

Șoferul care a căzut cu mașina în lacul Someșul Cald venea de la un salon de tatuaj

În cele din urmă, căutările la fața locului au fost întrerupte, urmând a se relua de dimineață în funcție de solicitările polițiștilor.

-------

UPDATE - Poliția a fost sesizată marți seara că balustrada de pe marginea lacului Someșul Rece e ruptă

Poliția Cluj conduce operațiunea de căutare. ”La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 22.25, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 107P, la km 3+700 m, în afara localității Someșul Cald, o bucată din balustrada barajului ar fi ruptă.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că există posibilitatea că în respectiva zonă să se fi produs un eveniment rutier, fapt pentru care au fost demarate activități de căutare în zonă, fiind solicitate echipaje din cadrul I.S.U. Cluj.

Cercetările continuă și în prezent, împreună cu reprezentanți din cadrul I.S.U. Cluj. în zona barajului Someșul Cald”, spun polițiștii.

Acolo s-au găsit urme de frânare, iar suspiciunea este că o mașină a căzut în apa lacului. 

------------------------

UPDATE (9.51) - ISU Cluj a trimis scafandrii pentru a căuta mașina ce ar fi căzut în lac

ISU a trimis, miercuri dimineața, un echipaj de scafandrii la Someșul Rece. ”Acțiunile de căutare pe lacul Someșul Cald s-au reluat în această dimineață de către un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca și specialiști din cadrul Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo.

WhatsApp Image 2022-02-02 at 10.44.15.jpeg

WhatsApp Image 2022-02-02 at 10.44.14.jpeg

La fața locului s-a deplasat o autospecială de scafandrii și o barcă de căutare-salvare”, anunță ISU Cluj.

Screenshot_2022_02_02_at_06.32_.19_.jpg

Foto: Bzc.ro

Comentarii Facebook