Persoană căzută de pe un bloc, în Turda


O persoană a căzut de pe un bloc în Turda, pe strada Libertății. 

În jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil situat în municipiu. La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv a unei femei în vârstă de 38 de ani, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale.

ISU Cluj: Intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime în Turda

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime, pe strada Libertății din municipiul Turda.

O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 17.00, iar pompierii sosiți la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, în stare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme severe.

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale, după care au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență. Vicitima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

UPDATE:

Se pare ca femeia ar avea probleme psihice si ar mai fi recurs la o tenativa de suicid in urma cu doi ani. Atunci s-a aruncat de la etajul 1, unde locuieste impreuna cu tatal sau. De aceasta data, ea a mers la o vecina care locuieste la etajul 2 si s-a arundat de la balcon.  Femeia a fost transportata de urgență la spital.

Comentarii Facebook