Traficul este blocat în urma accidentului de pe DN1. Cum s-a produs tragedia în care un bărbat și-a pierdut viața - FOTO


În această dimineață, pe DN1, în afara localității Negreni s-a produs un grav accident rutier, în urma căruia un bărbat din Bihor și-a pierdut viața.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Cluj, în direcția municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din județul Bihor.

În urma impactului, bărbatul de 68 de ani a fost încarcerat, din nefericire fiind ulterior declarat decesul acestuia. O femeie de 55 de ani, pasageră în autovehiculul condus de acesta a fost rănită, fiind transportată la o unitate medicală.

Momentan traficul este blocat. Conducătorul auto de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, transmite IPJ Cluj.

--------------------

Update

Traficul a fost reluat, potrivit IPJ Cluj.

ss.jpeg

Comentarii Facebook