Traficul clujean blocat de zăpada căzută. Șoferii l-au acuzat pe Emil Boc că a distrus traficul - FOTO


Ninsoarea căzută marți dimineața a dus la blocarea traficului clujean, pe toate axele. S-a circulat bară la bară dinspre Florești, Baciu și Apahida. 

Primarul Emil Boc a fost acuzat că a sufocat traficul cu interzicerea traficului pe strada Dragalina. ”Strada Emil Racoviță e blocată. Bravo pentru capetele luminate de la Primăria Cluj-Napoca”, a comentat un șofer.  Oamenii cred ca ar fi trebuit să fie deschis traficul între podul Napoca și strada Barițiu, pentru a decongestiona circulația dinspre Mănăștur și zona centrală.

O altă problemă gravă a Clujului este că nu avem o centură după 20 de ani de mandat Emil Boc și toată lumea trebuie să treacă prin centru pentru a parcurge drumul din Mănăștur în Mărăști. 

”La anul il mai votati?”

”Ce penibilă postare! Oriunde in lume, in marile orașe se produc cozi,mai ales la orele de vârf!”.

”Mai mergeti si cu busu ca sasa stati toata ziua la birou .... cei care depind de masina pentru job stau si se uita la voi in trafic”.

”Rahat....am traversat Viena in 30 de minute,am numarat intr-un CARTIER 9(NOUA,scriu cu majuscule sa vezi mai bine)stopuri de culoarea verde,au fost mai multe dar m-am saturat sa le numar,din oras iesea norodul la periferii pe 8(opt)benzi.Coloana,cam 10 km,dar trebuia sa te ti bine,ca mergeau aia cu 70-80…”.

”Pai dacă e oprit circulația pe Mamaia și Dragalina. Trebuia deschis pt. auto. De la pod Napoca spre Baritiu !!!!”

”Dar … “capetele luminate” din Primarie mai pot reduce încă din benzile de circulație ca sunt prea multe!!!”.

”In Cluj se fac experimente sociale legate de trafic , sufocarea lui fara centura ocolitoare si votul dat aceluiasi primar ,’care NU a cerut votul alegatorilor sub deviza “sufocam traficul , nu centuri si nici parking-uri la intrare in Cluj, cumparam multe bus-uri sau troli care sa stea in depouri , inchidem strazi , din 3’benzi facem 2 , facem blocuri/cladiri birouri pe orice spatiu ramas liber etc”.

Comentarii Facebook