Traficanti de droguri, retinuti la Cluj! VIDEO


Un taximetrist si un barbat angajat ca om de ordine intr-un club din Cluj-Napoca au fost retinuti in flagrant de politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj.

"Lucratorii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca au identificat pe  L.A. de 34 ani, angajat ca om de ordine la un club din Cluj-Napoca, si S.J. de 27 ani, angajat la o companie de taxi in privinta carora s-a reusit asigurarea probatoriului cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, respectiv mefedrona. Acestia procurau drogurile din Ungaria cu scopul comercializarii in barurile si cluburile de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

In 19 ianuarie a.c. a fost organizata si efectuata prinderea in flagrant a numitilor L.A. si S.J. care se deplasau cu autoturismul venind din Ungaria in Romania. Lucratorii B.C.C.O. Cluj-Napoca au procedat la identificarea si audierea mai multor persoane care se aprovizionau cu droguri de la susnumitii", precizeaza ofiterii care au lucrat la acest caz.

Tribunalul Cluj a dispus arestarea pentru 29 de zile a celor doi, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Comentarii Facebook