Traficant de droguri, prins de polițiști la Cluj. A fost ”săltat” după ce a ridicat un colet


Polițiștii clujeni, alături de procurorii DIICOT, au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de trafic de droguri.

La data de 29.03.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului BORZ RĂZVAN-IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, anunță procurorii DIICOT.

Conform rechizitoriului intocmit de procurori, în perioada 2017 – 2018, fără a deţine autorizaţia prealabilă emisă de ANSVSA, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,inculpatul Borz Răzvan-Ioan a procurat, manipulat şi distribuit direct substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive, care conţin compuşi din clasa catinonelor sintetice (n.red compuși preșenți în compoziția ”ecstasy”).

La data de 29.03.2018, în jurul orelor 14.00, inculpatul a fost depistat într-un cartier din municipiul Cluj-Napoca având asupra sa un colet, primit prin intermediul unei societăţi de coletărie, care conţinea 1 kilogram de substanţe psihoactive.

Ulterior, la domiciliul inculpatului, a fost efectuată o percheziţie, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de aproximativ 40 de grame de substanţe psihoactive, instrumente pentru consumul acestora, precum şi 3 telefoane mobile.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.

Comentarii Facebook