Traficant de droguri din Cluj, dat în urmărire internațională, prins de polițiștiPolițiștii clujeni au reușit să prindă un bărbat dat în urmărire internațională de către autoritățile italiene pentru trafic de droguri.

La data de 18 noiembrie a.c., ora 08:40, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat, de 48 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit internaţional”, anunță oamenii legii.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Bărbatul, depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost prezentat în faţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

Persoana a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, în vederea executării mandatului european de arestare.

Comentarii Facebook