Trafic INFERNAL luni dimineață, în Cluj-Napoca. Orașul a fost blocat pe mai multe străzi: „Când pui semafor la fiecare colț, asta se întâmplă”


Săptămâna abia a început, iar șoferii clujeni au avut deja parte de o dimineață infernală. Orașul a fost blocat pe mai multe străzi, astfel că oamenii au ajuns mult mai târziu la serviciu. Nu au avut o dimineață mai bună nici pietonii, care au așteptat autobuzele zeci de minute sau cel puțin, mai mult decât de obicei.

„Nu recomand să o luați dimineața pe Str. Plopilor/Oțetului sau Salcâmului. Sunt total blocate de sistematizarea cu semafoare de la Platinia”, a transmis un clujean pe un grup destinat șoferilor din Cluj.

Și alți șoferi nu sunt mulțumiți de numărul instalațiilor de semaforizare în zonele recent renovate ale Clujului: „Când pui semafor la fiecare colț de strada, da, cam asta se întâmpla dimineața”.

Situația nu a fost mai bună nici pentru pietoni: „Pe strada București, am așteptat un bus 20 de minute, s-a circulat bară la bară în dimineața asta”, a mai transmis o clujeancă. 

Infrastructura Clujului este suprasolicitată, una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Clujul este traficul care se traduce nu doar prin aglomerația străzilor, ci și poluarea atmosferică, probleme care afectează sănătatea populației și calitatea vieții.

Foto. Lucian Tompa/Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook