Trafic de droguri de mare risc, la Cluj! Mai mulți DJ din cluburile clujene au fost ”săltați” de mascați


Procurorii DIICOT au efectuat șapte percheziții domiciliare, joi dimineață, la Cluj, la mai multe persoane bănuite că ar fi comercializat cannabis, haşiş, ecstasy, amfetamine şi LSD.

La data de 8 octombrie a.c, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, efectuează şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc”, anunță IPJ Cluj.

De asemenea, sunt puse în aplicare nouă mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, aceştia urmând a fi conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj pentru audieri şi luarea măsurilor procedurale ce se impun.

Din cercetările oamenilor legii a reieşit că cele nouă persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 36 de ani, ar fi comercializat diferite tipuri de droguri de risc şi mare risc (cannabis, haşiş, amfetamine, ecstasy, LSD, SPEED), precum şi ciuperci halucinogene, pe raza municipiul Cluj-Napoca.

 

O parte dintre cei ”săltați” de mascați erau DJ în cluburile clujene, de unde își selectau și clienții.

Comentarii Facebook