Trafic cu cannabis și droguri de mare risc în Cluj. Doi tineri clujeni au fost prinși în flagrant - FOTO


Peste 1 kg de cannabis găsit într-un imobil din Cluj. Doi bărbați sunt cercetați pentru trafic și consum de droguri de risc. 

In 1 februarie 2022, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au prins in flagrant delict doi bărbați, de 25 și  respective 32 de ani, ambii din județul Cluj. Acestia incercau să comercializeze 1,5 kilograme de cannabis. 


Doi clujeni, prinsi in flagrant, au fost retinuti pentru trafic cu droguri de mare risc


Cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventiva, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.


Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2022, bărbații ar fi efectuat activități de procurare și comercializare în județul Cluj, și că ar fi deținut, pentru consum propriu, droguri de risc, droguri de mare risc, precum și alte substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv” au precizat polițiștii D.I.I.C.O.T.
In ultima perioada tot mai multi tineri sunt prinsi in Cluj cu droguri asupra lor. In unele cazuri acestia au fost opriti in trafic de politisti si au fost depistati ca au consumat droguri, in timp ce erau la volan. 

Comentarii Facebook