Trafic blocat pe strada Horea, din cauza părinților care își iau copiii din fața școlii: „Trebuie scoase odraslele cu mașina de la școală”


Mai mulți șoferi clujeni s-au înfuriat pe părinții care au blocat o bandă de circulație pe strada Horea ca să-și ia copiii din fața școlii. 

Situația se repetă periodic pe strada Horea. Părinții ai căror copii învață la Colegiul Național Emil Racoviță, ciclul primar de pe strada Horea, blochează o bandă de circulație ca să-i ia pe copii chiar din fața școlii.

Poliția locală de ce nu îi amendează pe nesimțiții ăștia care blochează o bandă de circulație pe str. Horea?”, a scris un clujean pe un grup de Facebook destinat șoferilor din Cluj. Postarea a strâns imediat zeci de comentarii și aprecieri, lucru care denotă că mai mulți oameni au fost deranjați de problema invocată de clujean. 

Trebuie scoase odraslele cu mașina de la scoala. Nu au picioare și nu se pot deplasa singure pâna la o stație de bus. Singura explicație plauzibilă”, a scris un alt bărbat. 

Pentru că e bandă dedicată special pentru părinții care își lasă copiii în fața școlii.Dacă ar fi posibil ar intra până în clasă cu mașina”, a fost răspunsul ironic dat de un alt clujean. 

Foto: Facebook/Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook