Trafic blocat din cauza barierei de cale ferată de pe Tăietura Turcului: Se întâmplă în fiecare dimineață FOTO



Un clujean se plânge de faptul că bariera de la nivelul căii ferate de pe strada Tăietura Turcului le dă mari probleme de ccap șoferilor, traficul fiind blocat în fiecare dimineață.

Blocaj in fiecare dimineata din cauza bariereri de trecere la nivel cu calea ferata de pe taietura turcului. Coloana se intinde pe strada Donath si in sensul spre baciu pana la Lidl”, ne relatează clujeanul, care a realizat și fotografiile.

Acesta dă vina și pe oficialii CFR, care, susține el, spun că bariera a fost lovită și că trebuie să se deplaseze cineva pentru a evalua situația.

Oficialii CFR sunt nepasatori si invoca motive puerile. Spun ca bariera e lovita si ca trebuie sa se deplaseze cineva de la gara sa vada ce se intampla. Sa se intample asta de 10 ori pe zi ? Hai sa fim seriosi, locuiesc in zona si nu am vazut-o lovita niciodata, cu atat mai putin masina de interventie din partea CFR”, mai spune acesta.

Cum se poate ca stai 10 minute cand trenul vine din spre gara si 3 minute cand vine din spre Zalau?”, a conchis bărbatul.

Comentarii Facebook