Tot parcul de ambulanțe SMURD al Clujului este nou. Câte autospeciale s-au primit anul trecut


Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Cluj utilizează o flotă nouă de ambulanțe pentru a deservi județul, anunță conducerea instituției.

Conform raportului publicat de conducerea ISU Cluj, întreg parcul de ambulanțe SMURD al județului a fost reînnoit, după ce la finalul anului trecut au fost livrate cele 9 ambulanțe achiziționate prin intermediul programului național de infrastructură mare și repartizate Clujului.

Pot să vă spun că la momentul actual că parcul de ambulanțe SMURD al ISU Cluj este nou 100%, atât în ceea ce privește ambulanțele de terapie intensivă mobilă, ambulanțele de tip C, cât și echipajele de prim ajutor medical, datorită faptului că la finalul anului trecut am primit prin programul național de infrastructură mare toate ambulanțele care ne-au fost repartizate de către IGSU”, a declarat generalul Moldovan Ion, inspectorul-șef al ISU Cluj. 

Mai mult, ISU a mai primit o ambulanță din partea Primăriei Florești, una din partea Primăriei Cluj-Napoca și alte două (una tip C și una tip B) drept urmare a campaniilor de strângere de fonduri organizate de către Asociația Beard Brothers.

Comentarii Facebook