TOP 3 seruri The Ordinary pentru hidratarea profundă a pielii


Produsele cosmetice The Ordinary sunt populare în întreaga lume. Acestea aparțin concernului de cosmetice Deciem, cu sediul în Canada. Compania cercetează în mod independent domeniul cosmetologiei, pe baza căreia își produce produsele. Cosmeticele mărcii nu sunt testate pe animale și nu conțin substanțe nocive precum parabeni, sulfați, formaldehide și parfumuri. Pe lângă produsele de calitate, marca este cunoscută și pentru prețul scăzut, care s-a dovedit a fi principalul factor de popularitate rapidă. 

The Ordinary și-a câștigat popularitatea în 2017. Caracteristica principală a mărcii a fost utilizarea unui ambalaj simplu și discret, precum și o combinație de componente simple, dar eficiente. Costul scăzut se datorează lipsei costurilor de marketing, precum și a ingredientelor scumpe și nu întotdeauna eficiente. Sortimentul mărcii este destul de extins: există uleiuri, seruri și acizi. Produsele sunt combinate în mod ideal între ele și pot fi chiar amestecate, creând o compoziție individuală potrivită unui anumit tip de piele. Însă, amintim că brandul nu recomandă combinarea a mai mult de trei seruri și uleiuri simultan.

BeFunky-collage (39) (1).jpg

Mai jos vă vom prezenta TOP 3 seruri The Ordinary pentru hidratarea profundă a pielii, care cu siguranță vă vor satisface așteptările:

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 

Serul cu acid hialuronic (2%) și vitamina B5 hidratează intens pielea datorită acidului hialuronic vegan. Acest ser conține acid hialuronic cu greutate moleculară mică, medie și mare, datorită căruia moleculele pătrund în straturile mai profunde ale pielii. Formula conține și vitamina B5, care ajută acidul hialuronic să pătrundă și mai adânc în straturile pielii. Acidul hialuronic este unul dintre cele mai importante componente în îngrijirea epidermei. Serul trebuie aplicat sub creme și uleiuri în orice moment al zilei. Acesta este pe bază de apă, de ulei și este lipsit de alcool și silicon.

The Ordinary Marine Hyaluronics

Formula conține exopolizaharide ale bacteriilor marine prietenoase cu pielea, alge roșii hawaiene, glicoproteine ​​din plantele marine din Antarctica, alge albastre-verzi și aminoacizi. Concentrația totală a ingredientelor active din ser este de 23%. Serul are o textură extrem de ușoară, așa că dacă vă place o consistență mai groasă, este mai bine să alegeți serul Acid Hyaluronic 2% + B5. Serul poate fi folosit atât ziua, cât și seara.

The Ordinary Amino Acids + B5

În acest ser veți găsi un amestec de aminoacizi și derivații acestora într-o concentrație totală de 17%. Această cantitate este similară cu compoziția de aminoacizi care fac parte din factorul natural de hidratare al pielii umane, datorită căruia produsul restabilește funcțiile de protecție ale pielii, crește elasticitatea, și promovează îndepărtarea în timp util a stratului cornos. De asemenea, în compoziția produsului există 5% provitamina B5 (aka pantenol), care ameliorează iritația și hidratează intens epiderma. Serul este potrivit pentru toate tipurile de piele, oferă hidratare de lungă durată și nu conține ulei. Poate provoca o ușoară senzație de furnicături imediat după aplicare, ceea ce este normal. Cu toate acestea, dacă pielea este prea sensibilă, produsul poate fi adăugat la alte seruri și creme pentru a-i reduce concentrația. Poate fi aplicat în orice moment al zilei înainte de aplicarea uleiurilor și cremelor de față.

Odată ce veți folosi unul din aceste seruri, pielea va deveni hidratată, moale, netedă și catifelată.

Comentarii Facebook