Masini vandalizate in targul de masini de la Gilau: roti taiate, parbrize sparte si tabla zgariata VIDEO EXCLUSIV

 

Circa 30 de masini au fost gasite vandalizate de proprietari in targul de autoturisme din Gilau. Acestea aveau cauciucurile taiate, geamurile sau stopurile sparte si tabla zgariata.

 

"Sunt taiate rotile, tabla e indoita si zgariata. Una dintre masini are gauri facute cel mai probabil cu o surubelnita, parca a fost impuscata. Asa ceva nu am mai vazut", a spus pentru Stiri de Cluj Cornel, unul dintre pagubiti.

 

 

"Nu mai avem siguranta. Platim ca se ne lasam masinile in piata si nu mai avem siguranta. Mi-au taiat rotile de la masina si mi-au zgariat masina cu cutitul. Din moment ce am platit bonul de intrare, inseamna ca am dat masina cuiva in primire. Din moment ce am intrat intr-o firma, in piata asta, am platit si nu trebuie sa imi pazeasca masina. Ei spun ca nu isi asuma distrugerile, dar atunci de ce ne lasa sa intram in piata de vineri si ne si taxeaza in plus?", a spus un alt pagubit.

 

Reprezentantii pietei auto din Gilau sustin ca pe biletul de intrare pe care il platesc proprietarii autoturismelor scrie clar ca paza nu este asigurata.

 

"Am fost anuntat dimineata ca masinile au fost sparte. Probabil ca este o reglare de conturi. Ei trebuie sa stie cine le-a vandalizat masinile. Pe bilet scrie ca ei trebuie sa isi pazeasca masinile, noi nu le putem pazi, ci numai le punem la dispozitie spatiul. Toti cei atacati sunt din Gilau", a spus Traian Corpodean, directorul executiv al firmei care administreaza parcul.

 

Politia a declansat o ancheta in acest caz.

 

 

Comentarii Facebook