Tise, huiduit si fluierat pe Cluj Arena! Momentul festiv a fost stricat VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, nu a fost intampinat asa cum se astepta pe Cluj Arena, inainte de concertul Scorpions. Din mai multe zone s-au auzit fluieraturi, cand acesta a luat cuvantul.

Tise a fost introdus pe scena de Constantin Trofin, amfitrionul galei de deschidere a stationului Cluj Arena. In momentul in care acesta si-a prezentat invitatul, din public au inceput sa se auda vociferari si fluieraturi.

"Trebuie sa aratam ca suntem clujeni si ca ne respectam trecutul, prezentul si viitorul si pe cei care fac ceva pentru noi", a spus Trofin, in incercarea de a-i tempera pe spectatori.

Din public au continuat sa se auda vociferari, chiar si dupa acest apel, dar lucrurile nu au escaladat. "In urma cu doi ani am inceput acest obiectiv important pentru Cluj. Iata ca in doi ani am reusit sa il finalizam. Acest lucru nu se putea intampla fara sprijinul tuturor clujenilor, de aceea tin sa le multumesc tuturor care au fost alaturi de noi la realizarea acestui obiectiv. Ma bucur ca dupa doi ani am reusit sa realizam cel mai frumos stadion din Romania. Incepand de astazi acest stadion apartine clujenilor. Incepand de astazi, Clujul va fi o poarta de intrare si iesire pentru toate evenimentele importante. Va felicit pentru contributia dvs. si va multumesc ca ati venit in aceasta seara alaturi de noi, la acest eveniment important", a spus Alin Tise.

 

La finalul discursului, presedintele Consiliului Judetean Cluj a fost apludat de spectatorii aflati pe Cluj Arena.

 

Alin Tise a dat si startul unei tombole, la care trei spectatori au castigat, in ordine, un abonament pe viata pe Cluj Arena, un abonament pe 10 ani si unul pe 5, la toate evenimentele de pe stadion.

 

Vezi si...

Concertul Scorpions de pe Cluj Arena a inceput in romana: "Buna seara, Cluj! Ce mai faci?" VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook