Rockerii au plans cand a intrat Scorpions pe scena! Altii s-au plans ca piesele de la inceput au fost mai slabe VIDEO

 

Concertul Scorpions de pe Cluj Arena a fost pe placul rockerilor de toate varstele. Unul dintre cei care au asistat la show -ul de sambata seara a marturisit ca i-au dat lacrimile la piesa "Wind of change".

 

"Mereu mi-au placut, dar acum cand i-am vazut live, aici in fata mea, mi-a crescut inima, m-am bucurat, si am varsat cateva lacrimi, cand am auzit piesele preferate. A fost din cauza bucuriei. Cand i-am vazut si mai ales cand am vazut si steagul Romaniei pe scena. Mi-a placut foarte mult ca au vorbit si in limba romana", a spus rockerul. 

 

Piesele de rezistenta, "Rock you like a hurricane", "Wind of change" si "Still loving you" ale trupei Scorpions au fost tinute pe finalul concertului, lucru care a starnit o usoara nemultumire. "A fost de neinchipuit. Niciodata nu mi-am imaginat ca o sa ii vedem aici si ca o sa fie pe viu chiar atat de frumos spectacolul. Au tinut piesele cele mai bune pe final pentru ca a fost ca si cireasa de pe tort", a spus un alt spectator, la finalul concertului.

 

"Ascult rock, desi nu am plete. Scorpions este trupa mea preferata, alaturi de Iron Maiden. Ii stiu pe Scorpions din 2007 de la Sibi. Am fost acolo si am ramas placut impresionat si mi-au intrat la suflet mult mai tare. Au fost foarte interesanti si acum, mai ales ca la inceput au cantat niste piese de pe noul album, care nu a fost foarte mediatizat. A fost frumos si acum", a spus un alt tanar.

 

"Concertul a fost slabut in prima parte. Ma asteptam sa intre mai tare. Frumos totusi! Finalul a fost mai bun ca inceputul. Au cantat la inceput cateva piese pe care tinerii nu le cunosc atat de bine. Oricum am cautat pe internet ultimele concerte si nu au cantat nici 30% din ce era pe grila de acolo. A fost frumos totusi. Sunt bucuros ca i-am vazut", a spus un rocker batran, care a venit la concert imbracat cu un tricou cu "Six Pistols".

 

Vezi si...

Concertul Scorpions de pe Cluj Arena a inceput in romana: "Buna seara, Cluj! Ce mai faci?" VIDEO si FOTO

Scorpions cu tricolorul pe scena! VEZI fotografii memorabile de la concertul de pe Cluj Arena

Tobosarul de la Scorpions s-a dezbracat pe scena si si-a aratat tatuajul enorm de pe spate FOTO

Comentarii Facebook