TIR plin cu porci vii, răsturnat pe un drum din Cluj FOTO


Un TIR care transporta porci s-a răsturnat, duminică după-amiază, pe marginea drumului pe raza localității Huedin.

Două autospeciale au fost alertate, în jurul orei 18.00, ca urmare a răsturnării unui autotren care transporta porci vii, pe raza localității Huedin, informează ISU Cluj.

Autotrenul, care transporta circa 190 de porci, s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial și a angrenat în cădere și un panou publicitar din parcarea complexului comercial.

Șoferul a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital.

Pompierii, alături de autoritățile locale și localnici au sprijinit șoferul să scoată animalele care erau prinse sub structura remorcii și le-au improvizat un țarc în parcarea complexului.

Urmează să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele și a le transporta mai departe, precum și un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roți.

TIR - ul transporta porcii dinspre Ungaria spre Suceava. 

--------------

Update 

Conform ISU Cluj, Reactualizare info camion răsturnat în Huedin:

158 de porci vii au fost încărcați în camionul sosit în jurul orei 20.30, pentru a-i prelua din ansamblul de vehicule răsturnat.

Din păcate, 9 dintre porci nu au supraviețuit impactului, iar 7 animale au fost eutanasiate de reprezentanții DSVSA.

Ansamblul de vehicule răsturnat a fost readus pe roți cu o automacara a unui operator privat, camionul fiind readus pe roți în jurul orei 00.40. Un echipaj de pompieri a asigurat măsurile de protecție specifice pe timpul acestor manevre.

Comentarii Facebook