Tinerii clujeni, informati despre studiile in SUA

 

Comisia Fulbright Romano-Americana invita tinerii clujeni in 28 si 29 martie la Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" la o serie de prezentari si workshop-uri gratuite pe tema studiilor in SUA.
 
Programul se va derula astfel:

 

Miercuri 28 martie - sunt asteptati elevii de liceu. Acestia li se vor prezenta studii de caz, sfaturi si exemple concrete referitoare la redactarea eseului de admitere si alcatuirea scrisorilor de recomandare.

 

Programul de instruire se va derula in ambianta ospitaliera oferita de Sala Media a Bibliotecii Judetene "Octavian Goga" Cluj din Calea Dorobantilor 104 in intervalul 14:00 – 18:30.

Joi 29 martie - este dedicata studiilor post-universitare in Statele Unite si include un program bogat alcatuit pentru studentii si absolventii interesati de doctorate si masterate in Statele Unite. Seminarul interactiv si workshop-urile vor prezenta modele si strategii de succes pentru alcatuirea unui dosar de admitere competitiv menit sa atraga sustinerea financiara a universitatilor americane alese de aplicanti.  Programul de instruire va ilustra demersul propus de Centrul Educational al Comisiei Fulbright prin studii de caz inspirate de aplicatii reale.

 

Evenimentul va avea loc la in Sala Media a Bibliotecii Judetene "Octavian Goga" Cluj din Calea Dorobantilor 104 in intervalul 16:00 – 20:30.

Cele doua programe de instruire vor furniza informatii detaliate atat despre criteriile de admitere utilizate de universitatile americane si etapele procesului de aplicatie, cat si despre sprijinul financiar oferit de aceste institutii studentilor internationali.
 
Inscrierile pentru participare la aceste sesiuni gratuite se fac la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com sau la americancorner@bjc.ro, pana miercuri, 28 martie 2012, ora 10:00.

Evenimentul este realizat de Comisia Fulbright, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" Cluj si American Corner Cluj.
 

Comentarii Facebook