Tineri surprinși de camerele de supraveghere în timp ce fură dintr-un mall din Cluj. Îi recunoașteți? VIDEO


Un cuplu de tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce furau produse dintr-un centru comercial din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, iar oamenii legii deja îi caută pe făptași.

Pe imagini se observă cum doi tineri – un bărbat și o femeie – intră în magazin și încep să studieze diferite articole sportive. La un moment dat, bărbatul îi arată femeii un tricou, iar aceasta vine lângă el pentru a-l vedea. În doar câteva secunde, femeia se lasă puțin în jos – pentru a nu fi observată de nimeni – și îndeasă tricoul în geantă. Scena se repetă puțin mai târziu, în cealaltă parte a magazinului. Aceeași tânără se uita în stânga-dreapta pentru a nu fi văzută, își deschide geanta de pe umăr și șterpelește mai multe perechi de șosete, scrie dej24.ro.

Proprietara magazinului a observat momentul furtului și i-a confruntat pe cei doi, chiar înainte ca aceștia să părăsească locația, însă din păcate, până la sosirea agenților de pază, cei doi au reușit să se facă nevăzuți.

Aceștia s-au urcat într-o mașină care îi aștepta pe o rampă în afara centrului comercial și au dispărut.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar acum încearcă să dea de urma celor doi hoți.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele din imagini sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook