Tineri prinși de jandarmi cu droguri asupra lor, la Cluj FOTOJandarmii clujeni au depistat, în cursul ultimei săptămîni, mai mulți tineri care aveau droguri asupra lor.

Astfel, conform IJJ Cluj, vineri, 28 aprilie a.c., în intervalul orar 22.00-23.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona Parcului I.L.Caragiale, au identificat doi tineri care aveau asupra lor câte un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui şi câte o rolă de hârtie organică, susceptibile de a avea efecte psihoactive.Tinerilor le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.

De asemenea, joi, 4 mai a.c., în intervalul orar 00.00-02.00 , un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona Pădurii Hoia, au identificat patru tineri care aveau asupra lor trei plicuri cu substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv şi albă, alături de două recipiente care conțineau substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv, susceptibile de a avea efecte psihoactive . Tinerilor le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.

Documentele şi substanţele descoperite asupra acestora au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii Facebook