Tineri prinși cu droguri la ei, în Mănăștur. Cinci dintre ei erau minori


Jandarmii clujeni au depistat, miercuri, un grup de tineri care aveau asupra loc substanțe interzise.

Mai exact, în data de 14 martie a.c., în jurul orei 16:00, jandarmii aflați în executarea misiunii de asigurare a intervenţiei pe linie de ordine publică pe raza zonei de competenţă teritorială, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv pe Aleea Moldoveanu din municipiul Cluj-Napoca, au observat un grup de 7 persoane de sex masculin, (din care 5 minori) care la apariţia jandarmilor au început să aibă un comportament suspect.

„În urma controlului corporal sumar executat asupra numiţilor P. O. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 28 ani, D. V. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 15 ani, D. L. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 16 ani, N. D. cu domiciliul în comuna Jucu, sat Jucu de Sus, jud. Cluj, de 16 ani, T. P. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 20 ani, B. A. cu domiciliul în mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj, de 17 ani şi M. R. cu domiciliul în oraşul Şimleul Silvaniei, jud.Sălaj, de 17 ani, s-au găsit o substanţă vegetală de culoare maro verzuie şi o punguliţă din material plastic, un cântar de dimensiuni mici, un mojar şi suma de 60 de lei.” , anunță reprezentanții IJJ Cluj.

De asemenea, actul de constatare a faptei şi corpurile delicte au fost predate la D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii Facebook