Tinerele din ansamblul Someș Apahida, hărțuite de profesorul de dans. Vezi declarațiile halucinante ale fetelor


Un scandal monstru a izbucnit în urmă cu ceva vreme la ansamblul de dansuri populare de la Apahida, profesorul Ioan Moldovan fiind acuzat că își hărțuia elevele.

Cazul a ajuns în atenția IPJ Cluj, fiind deschis un dosar penal în care tinerele dansatoare din ansamblu îl acuză pe Moldovan că le-a hărțuit.

Una dintre dansatoare, a declarat în dosar că profesorul Moldovan ar fi încercat să profite de ea încă din anul 2011, pe când avea doar 13 ani.

În anul 2011, când am fost în turneul din Bulgaria … mi-a desfăcut sutienul când eram în apă și a încercat tot felul de jocuri prostești, crezând că ajunge unde vrea. De atunci a continuat să mă prindă de fund și de sâni de nenumărate ori”, a declarat tânăra, care a mai precizat că l-a întrebat pe profesorul Moldovan de ce face aceste lucruri, i-ar acesta ar fi răspuns: „Aș pune și eu mâna pe ceva”, scrie EVZ.ro.

O altă tânără a declarat că ansamblul de dansuri populare a fost invitat la o nuntă pentru un moment artistic, după care profesorul Moldovan ar fi prins-o, cu forța, și ar fi sărutat-o de mai multe ori pe gură.

Mi-a prins capul cu ambele mâini și a început să mă pupe de mai multe ori pe gură, de față cu soția sa, Victoria Moldovan”, spune tânăra, scenariu care a fost descris și de o altă elevă: „M-a prins forțat după cap, trăgându-mă pe spate și sărutându-mă pe gură, cu limba”.

Cea mai gravă acuzație vine din partea unei alte tinere, în vârstă de 21 de ani, care susține că profesorul Moldovan ar fi încercat să o violeze.

Tânăra le-a declarat anchetatorilor că, la un moment dat, profesorul ar fi sunat-o, pentru a o chema să plătească o taxă pentru cursuri la Școala Populară de Artă.

Când am ajuns, domnul a sărit pe mine și m-a trântit pe pat forțat, încercând să abuzeze de mine. Am țipat să mă lase în pace că încep să plâng. După acest conflict, a încercat să mă mituiască cu bani, suma pentru început fiind de 200 de lei, pe care i-am refuzat vehement”, susține aceasta, adăugând că profesorul Moldovan o săruta cu forța și o „pipăia pe unde apuca”.

Comentarii Facebook