TIFF Cluj ofera locuri de munca la Targul de Cariere din 19 - 20 mai! Vezi ce conditii sunt cerute


Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) va avea un stand in cadrul Targului de Cariere care se va avea loc in intervalul 19-20 mai la Casa de Cultura a Studentilor.

Targul ofera 7.000 de locuri de munca prin cele 120 de companii care participa. "Avem un numar record de firme participante. Avem seminarii gratuite ce le derulam in cele doua zile si vom incerca sa le oferim cat mai multe servicii clujenilor", a declarat Mihai Cotos, manager de proiect Tardul de Cariere.

Un stand special va avea TIFF Cluj, care va oferi locuri de munca temporare platite pe durata Festivalului, dar si job-uri pentru voluntari. "Organizatorii Festivalului solicita 3 posturi de casier la departamentul ticketing, 2 posturi de asistent la Departamentul Guest si 1 post de asistent la Departamentul Acreditari. Acestei persoane trebuie sa aiba viziune, initiativa si rezistenta la stres", a declarat Mihai Cotos.

De asemenea, TIFF mai solicita si cunoasterea limbii engleze si a unei alte limbi de circulatie internationala: germana sau franceza.

Comentarii Facebook